Kim Kötter en Jaap Reesema van een seven year itch. Het stel is al 7,5 jaar, maar ze hebben het nog altijd gezellig. Dat mag best even gezegd worden, vindt het model.

Het stel heeft het nog altijd 'zo gezellig' met elkaar, laat Kim weten. En dat is best knap met twee jonge kinderen. 'Laatste maanden korte nachten, 2 kleine kids die non stop oorontstekingen etc hebben,' schrijft de blondine op Instagram. Ook hebben ze een overvolle agenda. 'Het bouwen van ons huis naast het full time onregelmatig werken door hele land en buitenland, en de verhuizing er nog even bij..,' vervolgt ze. 'Nou.. dan mag ik wel stellen dat het echte liefde is.' Jaap beaamt dat door te reageren met vier rode hartjes. 

Article continues after the ad

Droombruiloft

Kim en Jaap zijn in september 2018 getrouwd. Hun droombruiloft duurde maar liefst vier dagen en vond plaats op 'de mooiste locatie ooit'. 'We hebben de liefde gevierd met onze lieve familie en vrienden in het prachtige Tirol,' liet het model destijds weten. 'We zitten op de allergrootste roze wolk.' Kim deelde eveneens prachtige kiekjes van de bruiloft en de voorbereidingen, waar ook hun zoontjes Muck en Youp op schitteren.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.