Op deze snikhete maandag heeft Kim Kötter prachtig nieuws. Er is gezinsuitbreiding op komst! Zij en manlief Jaap Reesema verwachten geheel onverwachts een derde kindje. In een speciale editie van haar vlog deelt Kim het mooie bericht.

Kim Kötter natuurlijk zwanger

Na een hoop hints en voorbereidende beelden van hoe Kim en Jaap het aan hun zoontjes en geliefden vertellen, is het hoge woord eruit. 'Het was echt een cadeautje. Die andere twee zijn natuurlijk via ivf ontstaan, maar deze was gewoon ín de coronatijd in m’n buik gekomen', aldus Kim samen met manlief Jaap Reesema in de baby-vlog.

Valentijnsbaby

'We zijn nu dertien weken zwanger en 14 februari komt de baby als het goed is ter wereld. Het lijkt allemaal gezond, de nipt-test was helemaal goed en de echo’s zien er goed uit', aldus het stralende showbizzkoppel. Zoon Muck heeft als een naam bedacht voor zijn nieuwe broertje of zusje: Duimpje. Kim kijkt wat bedenkelijk bij het voorstel, dus we gokken dat het wellicht toch iets anders wordt. En zou er na twee jongens dan nu eindelijk een meisje komen?

‘Iedereen mag het weten!’

'M’n ouders, m’n schoonouders, niemand heeft het aan zien komen en iedereen dacht dat het niet over ons ging. Maar het gaat écht over ons', vertelt Kim nog aan het einde van de mini-vlog. 'En ik ben zooo blij dat ik nu eindelijk m’n buik gewoon kan laten gaan, want die is al best wel dik', lacht ze. 'Nu ben ik ook niet meer bang dat de kinderen het verklappen op school, iedereen mag het weten!'

Article continues after the ad

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.