Nadat bekend werd dat Marco Borsato met een hele hoop vrouwen tussen de lakens had gelezen, was de maat voor Leontine vol. Om dit alles te verwerken pakte ze - met bekende vriendinnen - het vliegtuig naar Aruba.

En dat de breuk haar niet in de koude kleren is gaan zitten werd maar al te snel duidelijk. 

Dikke tranen

Zo vertelt vriendin Kim Kötter in een interview. 'We waren daar met een vast vriendinnenclubje en natuurlijk hebben we veel met elkaar gepraat en gelachen. Maar we hebben ook met z’n allen zitten janken.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zomer, wanneer kom je weer terug? Summer vibes on rainy days ☀️🌧

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Liefde

Uiteraard vertellen de vriendinnen elkaar onderling alles. Ondanks dat de groep meiden de regel hebben dat niets naar buiten komt, vertelt de presentatrice toch dat Leontine het erg moeilijk heeft, maar dat er nog wel sprake is van liefde tussen haar en Marco. Dus wie weet komt het toch nog goed?

Geen scheiding?

Kim: 'Ze hebben nog heel veel liefde voor elkaar, je ziet dat de kinderen zich daar ook heel liefdevol over uiten op social media. Ik hoop echt dat ze hier goed uitkomen en dat het weer gaat werken. Voor het hele gezin is het superzwaar natuurlijk, ook voor Marco. Maar volgens mij gaan Marco en Leontine met heel veel respect met elkaar om, ook voor de kinderen, en dat is het allerbeste wat je kunt doen. Ik zag hen samen altijd als de koning en koningin van de Nederlandse showbizz. Ik hóóp dat ze elkaar weer gaan vinden.'

Article continues after the ad

Apart van elkaar

Leontine ligt op dit moment in scheiding, nadat bekend werd dat Marco met meerdere vrouwen vreemd is gegaan. De zanger woont bij zijn moeder in Stompetoren, maar heeft een penthouse in Alkmaar gekocht voor iets meer dan een miljoen euro. Het appartement is meer dan 180 m2 groot. 

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.