Kim Kötter (39) en Jaap Reesema (36) maakten in augustus bekend dat hun huidige huis in Loosdrecht op korte termijn te koop zou worden gezet. Het stel heeft de perfecte plek gevonden, iets waar ze geen nee tegen konden zeggen. Op Instagram Stories laat Kim nu het prachtige uitzicht zien. 

Hoewel de twee jarenlang aan hun droomhuis in Loosdrecht bouwden en er sinds begin vorig jaar wonen, nemen ze alweer afscheid van de villa. Kim vertelde eerder aan Story dat het allemaal begon in de eerste week na de bevalling van hun jongste zoontje Ted. 

Droomplek

Zo vertelde Kim dat hun vaste makelaar ineens voor de deurstond en de perfecte plek voor het stel gevonden had. 'Hij was op de hoogte van Jaaps droom: wonen aan het water. En er kwam een perfecte plek bij ons in de buurt vrij. Ik dacht in eerste instantie: ik ga wel even met Jaap mee, maar dat is het dan wel. Maar toen ik het zag, wist ik het ook meteen. Dit is het', vertelde Kim destijds. Ook gaf ze toen aan dat het beter is om te spreken van een droomplek dan van een droomhuis.

Uitzicht

Gisteren hebben de twee de sleutels van het huis gekregen en laat Kim op Instagram Stories het prachtige groene uitzicht zien. Wel geeft het stel aan dat het nog even duurt voordat ze het nieuwe optrekje kunnen betrekken. Zo moet er nog veel verbouwd worden en wachten ze ook op bepaalde vergunningen. 

Article continues after the ad

Bron: LINDA | Beeld: Instagram Kim Kötter, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.