Kim Kötter en Jaap Reesema stappen in het huwelijksbootje. Ben jij ook nú al nieuwsgierig naar de jurk waarin kim voor het altaar zal verschijnen? Dan hebben we leuk nieuws. Via het TLC-programma Say Yes To The Dress gaat het model op zoek naar een bruidsjurk.

Article continues after the ad

Jurkenjacht

Samen met bruidsexpert Randy Fenoli gaat Kim een jurk uitzoeken. “Nog nooit was ik een bruidswinkel voor mezelf binnengestapt, maar wel heb ik voor mijn werk al honderden bruidsjurken gepast. Ik heb zoveel avondjurken en trouwjurken voor shoots aangehad dat ik wel weet wat me niet staat”, zegt ze.

 

Een bericht gedeeld door kimkotter (@kimkotter) op

‘Geen Sissy-jurk’

Volgens Kim houdt Jaap niet van te veel opsmuk. “En zeker geen Sissi-jurk. Mijn moeder wil heel graag een sluier bij mij zien, mijn vader vindt wel dat het een beetje sexy moet zijn, mijn zusjes houden van een blote rug en mijn vriendinnen van kant en vintage. Daar moest ik dus allemaal rekening mee houden.”

 

Een bericht gedeeld door kimkotter (@kimkotter) op

Trouwen

Wanneer Kim en Jaap gaan trouwen is niet bekend. Het model hintte al een aantal keer naar een mogelijk huwelijk via Instagram. Zo deelde ze eerder deze maand nog gekscherend haar bruidskapsel. De uitzending met Kim is op 13 juni te zien op TLC.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP