Kim Kötter zit sinds de geboorte van haar derde zoontje in een bubbel. Ze geniet intens van de eerste dagen met de kleine Ted, en heeft die bijzondere momenten vast laten leggen door een fotograaf.

Ted had nog maar net het levenslicht gezien, of hij werd al vastgelegd door een fotograaf. Hij kreeg een shoot voor de aankondiging, een shoot met zijn twee broer en ook een intiem moment met zijn moeder: allemaal gefotografeerd door Lisette Lubbers. Kim deelt het intieme kiekje op Instagram. Het pasgeboren jochie drinkt uit de borst. 'Mijn uitzicht. All day, every day,' schrijft het model erbij.

Article continues after the ad

Roze wolk

Kim beviel vorige week en was maar al te blij dat ze Ted in haar armen mocht ontvangen, liet ze weten aan Shownieuws. 'Ik ben, eerlijk is eerlijk, blij dat de bevalling achter de rug is. Ik zit echt op een roze wolk.' Hoewel ze een thuisbevalling in bad hadden gepland, net zoals bij hun tweede kindje, liep het allemaal even wat anders. Kim moest toch naar het ziekenhuis en daar hebben ze echt moeten helpen. 'De vliezen braken op zondag uit zichzelf. Toen kreeg ik 24 uur de tijd om zelf te bevallen thuis, maar dat lukte niet. De weeën kwamen niet, dus toen werd ik medisch.'

Pittige bevalling

Kötter moest worden ingeleid en bij de laatste keer ging het ineens heel hard. 'Het was een pittige bevalling! Maar goed, alles is goed gekomen. Het laatste stukje heb ik hem er zelf uit mogen trekken.' Een bijzonder moment, maar ook best even spannend. Toch durfde ze het uiteindelijk aan en heeft ze hem zelf bij het hoofdje en de schouders gepakt om de kleine man eruit te trekken.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.