Kim Kötter (38) is inmiddels alweer 28 weken zwanger en het is een drukte van jewelste in haar buik. De kleine spruit is namelijk flink aan het schoppen, zo is te zien in een filmpje op Instagram.

'Its's a hard-knock life', schrijft Kim dan ook grappend bij de beelden. Haar buik gaat alle kanten op, dus waarschijnlijk is hun derde kindje een waar druktemakertje.

Article continues after the ad

Geen zeer

Volgers kijken dan ook versteld naar de beelden. 'Wauw Kim! Jouw ribben 😘🍀', reageert iemand, waarop Kim laat weten: 'Zielig hé hahaha.' En doet het dan geen pijn, vraagt een ander zich af. 'Soms wel! Hahaha als het steeds op dezelfde plek zit', schrijft de blondine.

Echo

Ook deelt Kim nog de nieuwste echo. 'Hij trapt als een malle, lag lekker lenig in de stuit', voegt ze toe. 'Loopt een week voor op schema. Heeft een kuiltje in de kin, een lekker matje haar, te schattig neusje en heerlijke lipjes én heeft lekkere vet rolletjes. Lijkt exact op zijn broers. En weet heel goed dat hij baby 3 is.'

Derde kindje

Hoewel het liefdesgeluk van Kim en Jaap toen al met zoontjes Youp en Muck was bekroond, kreeg het gezin Reesema-Kötter onlangs de verrassing van hun leven. Kim is namelijk in verwachting van hun derde kindje. ‘Het was echt een cadeautje. Die andere twee zijn natuurlijk via ivf ontstaan, maar deze was gewoon ín de coronatijd in m’n buik gekomen’, vertelde de presentatrice in augustus in de speciale baby-vlog.

Zwangerschapstest

Het stel had het babynieuws door de eerdere zwangerschappen via ivf totaal niet aan zien komen. Maar toen Kim tijdens een mountainbike-sessie flauwviel en haar buik ondanks het vele trainen niet platter maar juist dikker werd, besloot ze toch maar een zwangerschapstest in huis te halen. “Ik wilde een test gaan kopen, maar dat durfde ik niet, want iedereen kent mij hier. Ik wilde er niemand mee belasten want ik dacht, dit kan toch niet waar zijn. Maar toen heb ik toch Jaap maar even lief aangekeken en gezegd dat-ie even iets voor me moest halen bij de supermarkt. Hij wist níet wat hem overkwam.”

Het wordt een…

Dat de zwangerschapstest positief was, hadden de twee absoluut niet aan zien komen. Desalniettemin zijn de twee uiteraard wel door het dolle heen met het nieuws. Het stel zelfs al wat het geslacht is. Hoewel Kim’s volgers op Instagram gokten dat Kim en Jaap dit keer een meisje zouden verwachten, worden er over een tijdje geen roze maar blauwe muisjes ingeslagen. Het gezin krijgt er – misschien wel op Valentijnsdag, Kim’s uitgerekende datum – namelijk een jongetje bij.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.