Kim Kardashian advocaat

Ze is nog maar net begonnen aan haar rechtenstudie, maar Kim Kardashian heeft nu al een baan aangeboden gekregen. Zodra ze geslaagd is, mag Kim komen werken bij advocaat Robert Shapiro, meldt TMZ.

Shapiro is geen onbekende van de Kardashians. Hij werkte nauw samen met de wijlen vader van Kim, Robert Kardashian. De twee advocaten stonden O.J. Simpson bij in een moordzaak tegen hem. De voormalig American football-speler en acteur werd in 1995 vrijgesproken van de moord op zijn vrouw en een vriend.

Vertrouwen

Shapiro prijst Kim voor al het werk dat ze heeft gedaan zonder enige ervaring. "De mogelijkheden zijn eindeloos nu ze serieus met rechten bezig is." Hij denkt dat de realityster het moeilijk gaat krijgen en dat de kans op falen groot is, maar toch heeft Shapiro alle vertrouwen in haar.

Zo vader, zo dochter

Kim Kardashian onthulde eerder deze maand in Vogue dat ze in de voetsporen van haar vader, die in 2003 overleed, wil treden. De realityster maakt zich tegenwoordig hard voor Amerikaanse gevangenen en is daarom de boeken in gedoken. Vorig jaar lobbyde Kim met succes bij president Donald Trump voor de vrijlating van Alice Marie Johnson, die een levenslange gevangenisstraf uitzat voor haar niet-gewelddadige rol in een drugsnetwerk.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP