Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Kim Kardashian en Kanye West hun vierde kindje mochten verwelkomen. Hun kinderen North (5), Saint (3) en Chicago (1) hebben er een broertje bij, Psalm West. De naam voor het jongetje maakte het koppel zojuist bekend op social media.

Op Twitter plaatst de 38-jarige Kim een foto van een gesprek met haar man, waarop we een foto zien van de jongste Kardashian-West. Onder de foto maakt Kim de naam van hun vierde spruit bekend: Psalm West.

Article continues after the ad

Draagmoeder

Psalm is het vierde kindje voor het koppel, en het tweede kind dat ter wereld komt via een draagmoeder. Na de geboorte van zoon Saint werd er bij Kim een aandoening aan haar placenta vastgesteld, die tijdens een nieuwe zwangerschap voor complicaties zou kunnen zorgen. Om die reden kozen zij en Kanye voor een draagmoeder bij hun derde kind, de nu eenjarige Chicago. Ook de pasgeboren Psalm is ter wereld gekomen via een draagmoeder. 

Kerkelijke invloed

De Kardashians staan erom bekend hun kinderen bijzondere namen te geven. Zo kreeg hun oudste dochter de naam van een windrichting, North West, en kozen ze voor een meer heilige naam voor hun oudste zoon, Saint. Ook Psalm West is duidelijk afgeleid van het (christelijke) geloof, vernoemd naar een psalm, een religieuze liedvorm uit de Bijbel.

En die keuze komt niet helemaal uit de lucht vallen. Zo zijn de Kardashians gelovig, en trad Kanye vorige maand nog op tijdens de zondagochtend van Amerikaans muziekfestival Coachella, waar hij met een gospelkoor zong tijdens zijn ‘Sunday Service’.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP