Kim Holland jarig

Kim Holland werd gisteren extra in het zonnetje gezet voor haar vijftigste verjaardag. De mensen die (backstage) met de pornoster samenwerken, namen voor een dag haar Instagram over om er allerlei lieve verjaardagsboodschappen op te plaatsen.

"Ze weet nog van niks... Maar vandaag nemen we de Instagram van Kim Holland even over, voor al jullie felicitaties, want deze Hollandse blonde lieve stoeipoes is jarig!", schrijft Makya Postma die samen met Kim werkt. "En voor Kim een hele geile nacht gewenst. Kusje, likje, doei!"

Dankjewel

Kim heeft het een beetje warm gekregen van alle felicitaties en bedankt iedereen die haar gefelicteerd heeft.

Article continues after the ad

Onze Koningin

Bovendien houdt Kim wel van een goed feestje. Vorig jaar was ze lekker aan het genieten op Kamping Kitsch Club Holland. De organisatie heeft gisteren ter ere van haar vijftigste verjaardag een foto gedeeld op Instagram. "Onze Koningin is jarig", hebben ze erbij geschreven.

Kamping Kitsch Club

Zaterdag 15 juni is de tweede editie van Kamping Kitsch Club Holland (KKCH). Kim Holland staat die dag samen met Famke Louise, Frans Duijts, Mr. Polska, Jody Bernal en zanger Rinus met Romana op het podium van KKCH.

Voor de bezoekers geldt één regel: wie niet verkleed is komt er niet in. Kamping Kitsch Club beleefde acht jaar geleden in België de eerste editie met een honderdtal vrienden. Daarna is het uitgegroeid tot een bizar verkleedfeest dat vorig jaar 25.000 enthousiastelingen ontving. Vorig jaar waaide het evenement de grens over.

Kamping Kitsch Club Holland (KKCH) wordt dit jaar drie keer zo groot. In Lansard in Eindhoven worden voor de tweede editie vier podia opgebouwd.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders