Tijdens een operatie werden Kim Feenstra’s eileiders verwijderd. Maar dankzij ivf is het model nu toch in blijde verwachting van haar eerste kindje. In Story vertelt ze erover.

Toen Kim Feenstra afgelopen mei bekendmaakte in verwachting te zijn, kwam dat als een complete verrassing. Het 35-jarige model liet eerder immers weten niet op de natuurlijke manier zwanger te kunnen raken. Dat had alles te maken met een heftige operatie, bijna drie jaar geleden, waarbij Kims eileiders werden verwijderd. ‘Als wij zwanger willen worden, moeten we naar het ziekenhuis voor een ivf-behandeling,’ vertelde Kim aan Grazia.

Kindje op komst

Intussen is er een hoop veranderd in het leven van Kim en haar 38-jarige vriend Stanley Tailor. Over enkele maanden verwacht het stel hun eerste kindje. ‘Ik voel me erg goed en heb geen zwangerschapsproblemen gekend,’ vertelt Kim aan Story. ‘Ik ben er zonder problemen doorheen gerold.’ Hoewel Kim en Stanley niet kunnen wachten tot hun baby er is, wil het stel het geslacht niet weten. ‘Dat wordt een verrassing,’ zegt Kim, die al wel een naam heeft bedacht. ‘Eén naam, of het nu een jongetje of een meisje wordt. Toen Stanley en ik net samen waren, hadden we het al over kinderen en wisten we ook meteen een naam. En die is het geworden.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.