Het is een emotionele dag voor Kim Feenstra. Het is vandaag namelijk precies 10 jaar geleden dat haar toenmalige vriend Joshua overleed. Om stil te staan bij dit moeilijke moment, poseert Kim samen met zijn twee dochters op Instagram.

Ze schrijft: 'Hallo J! We zwaaien naar je! Vandaag is een speciale dag voor mij en mijn familie. We noemen het 'J'day.' Precies 10 jaar geleden verloren we een zeer unieke ziel. Hij was een zoon van zijn ouders, een broer voor zijn zus, een vriend van velen, een vader voor deze twee schoonheden op de foto en een geliefde voor mij.' Joshua kwam op 9 augustus 2008 om het leven door een uit de hand gelopen ruzie. 

Dochters

Kim is dankbaar dat ze zijn twee dochters nog steeds in haar leven heeft en heeft zien opgroeien tot tieners. 'Ze maken me echt trots en ik ben blij om een stukje van zijn ziel te zien voortleven in deze meiden. Voor mij is dat onbetaalbaar. In deze 10 jaar heb ik veel meegemaakt, maar ik heb mijn weg gevonden en ik ben erg blij dat ik vrede heb gevonden.'

 

Hi J! We’re waving at you! Today is a special day for me and my family. We call it J’day. Excactly 10 years ago we lost a very unique soul. He was a son of his parents, a brother 2 his sister, a friend of many, a father 2 this two beauty’s on the picture and a lover 2 me. We all share a special and deep connection that will last forever. Although we’re all moving on with our lives, he will be missed. Especially in the life of his daughters. I’m so thankful for the little moments i share with them and that i can watch them grow up from little babies 2 teenagers. They Make me feel real proud and i’m happy to see a part of his soul that’s still living in them. And to me that’s priceless. After 10 years I’ve been through a lot but i’ve found my path and i’m very happy that I’ve found peace. ******************************************************This is a message 2 everyone who is Reading this. Love is everywhere around us but we must use our senses to see and feel it. We cannot punish ourselves to stay in pain. I know it can be though and hard sometimes but nobody ever said that life is an easy ride. We are the captain of our own journey and we must go on to move on. I know this might sound cliché but the only way is up. Stay in your lane. And share love. Love is the key. Don’t ever forget that.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Weekend | Beeld: Peter Smulders

Linda de Mol had 35 jaar geleden een verhouding met Ed Nijpels. Althans, dat beweert de voormalige politicus. 'Het is een goed bewaard geheim,' aldus Ed, die nu wél uit de school wil klappen.

Liefdesrelatie

Ed en Linda leerden elkaar kennen tijdens de uitreiking van de Edisons. 'Ik was toen fractievoorzitter, en reikte de Edisons uit. Het was in 1983. Linda was toen een jaar of 20, ik was 32. Zij overhandigde op het podium de bloemen. Zo heb ik haar leren kennen,' vertelt de voormalige politicus aan EenVandaag. De ontmoeting groeide uit tot een verhouding. 'Mijn eerste relatie in de mediawereld was met Linda de Mol,' bekent hij.

Ontkenning

Terwijl Ed stellig beweert dat er sprake was van een liefdesrelatie, weet Linda van niets. De presentatrice ontkent de relatie in alle toonaarden. 'Ze zijn één keer uit eten geweest en daar is het bij gebleven,' zegt een woordvoerster van Linda. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Zien we Nina nog terug in het volgende seizoen van GTST? En heeft Loes het overleefd? Na de bloedstollende cliffhanger zijn de fans achtergebleven met een hoop vragen. Een aantal eerste beelden hebben alvast een tipje van de sluier opgelicht en nu weten we óók dat Meerdijk een paar nieuwe inwoners krijgt.

Mannelijk schoon

Eerder maakten de makers van GTST al bekend dat er maar liefst twee nieuwe mannen in Meerdijk komen wonen. En alsof dat nog niet genoeg mannelijk schoon is, voegt zich nóg een knappe inwoner zich aan het rijtje toe.

Floris Bosma

Op Instagram is een kiekje verschenen van de kersverse inwoner van Meerdijk en daarbij wordt duidelijk dat hij vanaf het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Het gaat om de acteur Floris Bosma, maar in de huid van welk personage hij zal kruipen, is nog niet bekend.

Speculaties

De trouwe fans van de razend populaire soap speculeren flink onder de foto. Want wíé is deze jongen en wat komt-ie doen in Meerdijk? Er worden meerdere dingen geroepen. Zo denken een paar volgers dat Floris de rol van Valentijn Sanders – de zoon van Nick en Charlie – gaat vertolken; andere fans vinden de acteur lijken op Beau Schneider (beter bekend als Tim Bouwhuis) en denken daarom dat het een verloren zoon van Anton is. Weer een aantal anderen denken dat Bosma de rol van Rover Dekker gaat spelen en dus de vervanger is van Buddy Vedder. De tijd zal het leren…

GTST is vanaf maandag 3 september, zoals je gewend bent rond de klok van 20.00 uur, weer te zien op RTL4.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl