Het is een emotionele dag voor Kim Feenstra. Het is vandaag namelijk precies 10 jaar geleden dat haar toenmalige vriend Joshua overleed. Om stil te staan bij dit moeilijke moment, poseert Kim samen met zijn twee dochters op Instagram.

Ze schrijft: 'Hallo J! We zwaaien naar je! Vandaag is een speciale dag voor mij en mijn familie. We noemen het 'J'day.' Precies 10 jaar geleden verloren we een zeer unieke ziel. Hij was een zoon van zijn ouders, een broer voor zijn zus, een vriend van velen, een vader voor deze twee schoonheden op de foto en een geliefde voor mij.' Joshua kwam op 9 augustus 2008 om het leven door een uit de hand gelopen ruzie. 

Dochters

Kim is dankbaar dat ze zijn twee dochters nog steeds in haar leven heeft en heeft zien opgroeien tot tieners. 'Ze maken me echt trots en ik ben blij om een stukje van zijn ziel te zien voortleven in deze meiden. Voor mij is dat onbetaalbaar. In deze 10 jaar heb ik veel meegemaakt, maar ik heb mijn weg gevonden en ik ben erg blij dat ik vrede heb gevonden.'

 

Hi J! We’re waving at you! Today is a special day for me and my family. We call it J’day. Excactly 10 years ago we lost a very unique soul. He was a son of his parents, a brother 2 his sister, a friend of many, a father 2 this two beauty’s on the picture and a lover 2 me. We all share a special and deep connection that will last forever. Although we’re all moving on with our lives, he will be missed. Especially in the life of his daughters. I’m so thankful for the little moments i share with them and that i can watch them grow up from little babies 2 teenagers. They Make me feel real proud and i’m happy to see a part of his soul that’s still living in them. And to me that’s priceless. After 10 years I’ve been through a lot but i’ve found my path and i’m very happy that I’ve found peace. ******************************************************This is a message 2 everyone who is Reading this. Love is everywhere around us but we must use our senses to see and feel it. We cannot punish ourselves to stay in pain. I know it can be though and hard sometimes but nobody ever said that life is an easy ride. We are the captain of our own journey and we must go on to move on. I know this might sound cliché but the only way is up. Stay in your lane. And share love. Love is the key. Don’t ever forget that.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Weekend | Beeld: Peter Smulders

Jan Kooijman (37) heeft een nieuwe klus te pakken. En die is iets verder weg dan dat we gewend zijn van hem. Jan gaat namelijk aan de slag als jurylid in het Belgische Dancing with the stars.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Het is helaas niet in Nederland te bekijken; alleen op de Vlaamse zender ‘Vier’. En of Jan voor zijn nieuwe klus zijn vertrouwde stoppelbaard heeft afgeschoren, laat hij niet weten. Maar hij ziet er beslist ‘gladjes’ uit.

Danser

Naast presenteren is Jan altijd een danser geweest. Zo danste hij ooit bij het Scapino Ballet, wat hem veel heeft opgeleverd, ondanks een wat lastige jeugd. 'Ik ben dolblij dat ik vroeger ben gaan dansen. Het uitlachen en pesten van vroeger verbleekt bij wat ik er aan heb overgehouden qua discipline en doorzettingsvermogen. Klein persoonlijk verkneukelmomentje: ik ben benieuwd of de pesters van vroeger nog lachen, als ze zien dat ik nu Bold & The Beautiful-achtige foto’s op Instagram kan plaatsen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Jim Bakkum en Jamai Loman, die hun carrière samen begonnen als de mateloos populaire titelkandidaten in de eerste Idols-reeks, spreken elkaar inmiddels nooit meer.

Door: Nu.nl

In een interview met Panorama legt Bakkum uit dat het niet om een ruzie gaat. 'Het is gewoon verwaterd', vertelt de 31-jarige zanger en acteur, die vijftien jaar geleden samen met Loman in de Idols-finale stond. 

Bewust

Bakkum legt wel uit dat de twee na hun vliegende start er bewust voor kozen om niet te vaak samen ergens te verschijnen. 'Wij hebben er wel voor opgepast dat mensen iets kregen van: daar heb je hen weer. Als ze je dan voor DWDD vragen omdat je bijvoorbeeld een nieuw album hebt, is het ook wel leuk om dat alleen te doen. En niet altijd in combinatie met. Dan is de invalshoek weer Idols en gaat het niet om ons. Ik heb zelf ook weleens gedacht: dat doe ik niet samen. Maar ik spreek Jamai nu nooit meer, dus ik weet niet wat ik zou doen.'

Succesvolle carrière

Bakkum en Loman hebben beide een succesvolle carrière in de entertainment-industrie. Bakkum is momenteel te zien in de romcom Zwaar verliefd! en staat op de planken met All Stars de Musical. Ook Loman is in uiteenlopende musicals te zien geweest en presenteert RTL-programma's als It Takes 2 en Time to Dance.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Nu.nl | Beeld: ANP