Het hart van Kim Feenstra staat op exploderen sinds ze moeder is van haar zoontje Brooklyn. En dat is niet de enige verandering: ze heeft er ook een voetenfetisj door gekregen. 

Maar dan alleen voor de voetjes van haar eigen kind, benadrukt het model. 'Om op te eten,' schrijft ze bij een Instagramfoto van de onderkant van Brooklyns voetje. 'De liefste voetjes die ik ooit gezien heb.' Kim explodeert van liefde, en ook van moedermelk. 'Alle clichés zijn waar. Klopt als een bus. En dat is de waarheid.'

Article continues after the ad

Heerlijke voetjes

Kims volgers kunnen zich maar al te goed vinden in haar gevoel. 'Babyvoetjes zijn the best,' beaamt een fan. 'Heerlijk die kleine voetjes!', schrijft een ander. Chantal Janzen, Quinty Trustfull en Kim Kötter reageren met een rood hartje.

Nieuwe fase

Kim moet nog wennen aan haar leven als moeder maar het gaat volgens haar hartstikke goed. 'Het gaat zoals het komt. De ene nacht zijn we heerlijk aan het slapen en maar 1x wakker en de andere nacht weet ik van voor niet meer hoe ik van achteren heet. But it's all good', zegt ze. 'Wat geniet ik van deze nieuwe fase.'

Bekendmaking

Kim beviel op 16 oktober van haar eerste kind, Brooklyn Baby Tailor. Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.