Topmodel Kim Feenstra heeft in haar jeugd heel veel meegemaakt, maar ze praat er niet vaak over. Speciaal voor het tv-programma ‘Dream School’ vertelt ze nu openhartig haar heftige verhaal.

Kim treedt op als gastdocente in Dream School, een programma waarin BN’ers en deskundigen proberen om 15 voortijdige schoolverlaters weer aan het leren te krijgen. De leerlingen van Dream School hebben ook allemaal zo hun problemen en zijn onder de indruk als ze horen wat Kim in haar jeugd allemaal heeft moeten verduren.

Rommelige jeugd

'Het gaat nu heel goed met mij, maar dat is zeker niet altijd zo geweest', zegt Kim tegen de groep jongeren. 'Ik heb een heel rommelige jeugd gehad. We hebben heel vaak in een Blijf-van-mijn-lijfhuis gezeten. Mijn zusje en ik zijn ook deels opgegroeid in een pleeggezin. Ik heb in een internaat gezeten. En ik had een verkeerd vriendje, waardoor ik op 17-jarige leeftijd in de prostitutie terecht ben gekomen.'

Uitzichtloze momenten

Maar dat is nog niet alles. 'Ik heb vastgezeten voor mishandeling. Ik heb drugs gebruikt. Ik heb ook drugs verkocht. Ik heb geen school afgemaakt. En ik heb heel vaak uitzichtloze momenten in mijn leven gehad, dat ik dacht: ik heb er geen zin meer in, ik geef het allemaal op. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd, van maatschappelijk werk tot jeugdzorg, noem het maar op.'

‘Bikkel’

En nu is Kim dus topmodel en werkt ze als fotograaf. Dat komt goed binnen bij de groep schoolverlaters. 'Ik had eerst helemaal niks met haar', zegt een meisje. 'Maar nu ben ik een beetje fan van haar, want ze is best wel een bikkel.' En een klasgenoot zegt: 'Dat zij ook echt veel meegemaakt heeft, raakte mij wel. Daardoor had ze ook een betere ingang in de groep.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Door: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl