Met haar prachtige voorkomen herkennen we Kim Feenstra (35) natuurlijk uit duizenden. Althans, dat zou je zeggen. Een nieuwe post op Instagram bewijst het tegendeel en haar volgers moeten dan ook twee keer kijken om te zien dat zij het is.

Kim Feenstra a.k.a. Kim Wilde

Op het sociale medium heeft Kim een foto gedeeld uit haar modellencarrière, waarvoor ze flink in de steigers is gezet en haast een transformatie is ondergaan. 'My name is Wilde. Kim Wilde', schrijft de brunette bij het zwart-witkiekje. Te zien is hoe ze een lichte pruik draagt, die net tot boven haar schouders valt.

Article continues after the ad

Madonna? Of toch Marilyn Monroe?

Hoewel het model zichzelf vergelijkt met de Britse rockdiva Kim Wilde, zien haar volgers hele andere gelijkenissen. 'Ik dacht even Marilyn Monroe!', schrijft een fan. Een ander stemt daarmee in: 'Eerder Marilyn Monroe.' Dat is echter niet de enige ster waar Kim mee vergeleken wordt. 'Ik zie Madonna', luidt een van de andere reacties. Waar de één vindt dat Kim wél 'als twee druppels water' op Kim Wilde lijkt, ziet een ander dat toch heel anders. 'Dat zou Kim Wilde willen…' Dat Feenstra er héél anders uitziet dan normaal, moge duidelijk zijn. 'Wauw, ik herkende je bijna niet!', reageert dan ook een fan.

De tekst gaat verder onder de foto.

Zoon Brooklyn

Sinds een paar weken is Kim Feenstra de trotse moeder van zoontje Brooklyn. Van de kleine spruit heeft ze al heel wat kiekjes gedeeld, maar zijn gezichtje laat het model bewust buiten beeld. Vlak voor zijn komst liet ze al weten niet veel van haar zoon te gaan delen. 'Zeker het eerste jaar niet', aldus de brunette. 'De baby is dan nog zo precious.' Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van haar zoon te zien.

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.