Kim Feenstra is inmiddels bijna uitgerekend en kan binnenkort eindelijk haar eerste kind in haar armen houden. Maar fans hoeven niet te hopen op zoete foto’s van de kleine, want Kim gaat haar baby niet op social media laten zien.

Aan Grazia legt ze uit waarom ze dat niet wil.

Privé

In het tijdschrift vertelt het topmodel in het begin misschien een handje, voetje of wat haartjes te delen, maar op meer hoeven haar 579 duizend volgers niet te rekenen. ‘Zeker het eerste jaar niet', aldus Kim. 'De baby is dan nog zo precious.’ Ze wil daar helemaal niet mee bezig zijn als ze net moeder is geworden. ‘Ik heb collega’s en mensen in mijn vriendenkring die nét bevallen zijn en die hun kind op Instagram knallen. Iedereen moet het zelf weten, en ik snap het, want je bent hartstikke trots en je wilt dat iedereen het ziet en weet en hoort. Alleen kiezen wij ervoor om ons kindje nog even onder de radar te houden.’

Toch een…

Of Kim en haar partner Stanley een zoon of dochter krijgen, houden de twee geheim. Of ze het zelf al weten? Fans denken van wel, nadat Kim een foto deelde van een deels lichtblauwe babykamer. Zeker de babykleertjes aan het rek zouden verklappen dat er een mini boy onderweg is.

Article continues after the ad

Zwangerschap

Kim lijkt met volle teugen te genieten van haar zwangerschap. ‘Ik ben nog nooit zo comfortabel met mijn eigen lichaam geweest’, schrijft Kim bij meerdere foto’s waarop we haar groeiende babybuik kunnen zien. ‘Ik vind het fantastisch hoe mijn lichaam nu voor een ander mens zorgt. Een vrouw zijn is simpelweg fantastisch.’ Kim is via ivf zwanger geworden: op de ‘normale’ manier was het voor haar en Stanley niet mogelijk vanwege medische complicaties.

Door: VIVA | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.