Buiten beginnen de temperaturen al aardig winters te worden, maar dat houdt Kim Feenstra (35) niet tegen om lekker de hort op te gaan. Ze pakt zoontje Brooklyn goed in en maakt een wandelingetje met de kinderwagen.

Veel meer dan een heel klein stukje hoofd en wederom de flinke haardos krijgen we niet te zien. Maar Kim straalt in ieder geval van oor tot oor. 'December is een feestelijke maand', schrijft ze dan ook bij de (gesponsorde) post. 'Een maand waarin je kadootjes krijgt en of geeft.'

Article continues after the ad

Wandelwagen

Feenstra vervolgt: 'Iets geven vind ik persoonlijk het leukst. Vooral spullen waar ik zelf ook blij van word. Zoals deze heerlijke wandelwagen. Ik vind het een top wagen omdat ie steady aanvoelt en heel veilig is.'

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim al weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. ‘Zeker het eerste jaar niet’, aldus het topmodel. ‘De baby is dan nog zo precious.’ Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.