Het is aftellen geblazen voor Kim Feenstra. Over een paar weken verwacht ze haar eerste kindje met haar vriend Stanley. De aanstaande ouders zijn er klaar voor: de babykamer is volledig, en geheel in stijl, ingericht. 

Zo is te zien dat ze de kamer met de hulp van woonwinkel Westwing vol met ware eyecatchers heeft ingericht. Een ledikant, een bedhemel, een commode en een prachtig beschilderd plafond. Hoewel Kim het geslacht van haar kind niet wilde weten, denken haar volgers nu toch dat ze een jongetje verwacht. Dit omdat de babyklamboe lichtblauw is en het plafond ook. Of ze gelijk hebben, zullen we over niet al te lange tijd weten.

Wennen

'Er zit gewoon iets in mijn lichaam, ik moet er nog steeds aan wennen', zei Kim eerder over haar zwangerschap. 'Ik voel me goed en we zijn natuurlijk ontzettend blij. Ik moet wel bekennen dat ik wat lastige weken heb gehad, ik heb me heel beroerd gevoeld. Maar ik kan het soms nog echt niet geloven. Als we weer een echo hebben gehad en dan zien dat alles groeit, dan heb ik weer helemaal het besef terug van ja, dit zit gewoon nu in mijn buik'.

Ivf

Doordat ze niet makkelijk zwanger werd en het gelukkig via ivf toch is gelukt, genieten zij en Stanley nu ontzettend van alles wat ze samen meemaken. Maar vrouwen en hormonen… Dat is ook voor Kim herkenbaar. ‘Er zijn zeker momenten waarop ik niet zo aardig ben’, grapt ze.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Vivamama.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.