Zo kort voor haar huwelijk met de schatrijke Niclas Castello maakt Sylvie Meis (42) een rottijd door. Haar zoon en enig kind Damián (14) is daadwerkelijk ingetrokken bij zijn vader Rafael van der Vaart, stiefmoeder Estavana en halfzusje Jesslynn (3).

Afgelopen maandag, tegen 11 uur ’s ochtends, was de definitieve ‘overdracht’. Sylvie en Niclas brachten Damián met hun Bentley Coupé naar Rafaels appartement in Esbjerg, waar ze werden opgewacht door Rafael en zijn gezin. Hun loopje naar de ingang van het complex had nog het meest weg van een stille tocht...

Geëmotioneerd afscheid

Tussen Sylvie en haar ex-man leek de spanning te snijden; de glamourdiva en haar verloofde liepen op enige afstand, waarbij Niclas meer aandacht had voor zijn mobiele telefoon dan voor zijn aanstaande, die het toch zwaar moet hebben gehad op dat moment.  Zo rond enen begaf het gezelschap zich weer naar buiten voor het échte vaarwel. Bij de Bentley speelden Rafael, Estavana en Jesslynn ontspannen een potje straatvoetbal waarbij Niclas ietwat opgelaten toekeek terwijl Sylvie en Damián geëmotioneerd afscheid namen.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.