Er zijn nog maar vier kandidaten te ontmaskeren in The Masked Singer: een razend spannende ontknoping nadert. Steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plek, zo ook bij de Vos. Kijkers hebben een donkerbruin vermoeden dat een musicalster in het pak verstopt zit.

De Vos weet elke week weer te verbazen met haar spetterende optredens en vooral loepzuivere stem. Maar wie zit er toch in het pak? De Vos is misschien wel het lastigst te raden van alle The Masked Singer-kandidaten. De namen van Carice van Houten, Anouk Hoogendijk en Antje Monteiro zijn genoemd. Inmiddels hebben we heel wat hints gekregen en durven veel kijkers er nu hun geld op te zetten: Noortje Herlaar is de Vos. 

Alle hints in Noortjes richting

Zo viel er bij een ondervraging een 'ijzige stilte', wat zou verwijzen naar Frozen waar zij de stem van Anna insprak. Ook kan ze binnenkort 'iets niet meer verbergen' en dat klopt als een bus: de musicalster is in verwachting van haar tweede kindje. Ook poseerde de Vos voor een Engelse vlag, maar had nog nooit op een internationaal podium gestaan. Die vlag kan een hint zijn naar haar vriend Barry Atsma, die geboren is in Engeland. Het mag duidelijk zijn: alle hints wijzen in de richting van Noortje Herlaar!

Beeld: RTL 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.