Floortje ging donderdagavond weer naar het einde van de wereld in haar veelbekeken programma. Dit keer een sneeuwachtige bergtop op het Canadese schiereiland Nova-Scotia. Ze ontmoette de charmante avonturier Sam en er werd flink geflirt!

De 39-jarige Canadees kwam negen jaar geleden na een nomadenbestaan terecht op een besneeuwde berg met enkel twee tassen gereedschap. Floortje lijkt enorm door hem gecharmeerd te zijn en dat blijft de kijkers niet onopgemerkt. 'Hij flirtte echt wel met Floortje' en 'Wordt nog wat met die 2', wordt er gereageerd.

Liefde

Floortje vraagt Sam of er ooit plek is geweest voor een liefde op deze bergtop aan het einde van de wereld. Hij legt uit dat hij geen relatiemateriaal is. 'Ik heb vriendinnen gehad, maar die hebben hier nooit voor langere tijd gewoond. Maximaal 5, 6 dagen. Mijn leefsituatie is een weergave van m’n onafhankelijkheid. En ik wil geen compromissen sluiten.' Toch heeft hij de hoop op een liefde niet opgegeven. 'We zien wel. Je weet niet hoe het gaat lopen. Dingen veranderen, mensen veranderen.' Of Floortje een kans gewaagd heeft blijft onbekend, maar de chemie was er zeker.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron & beeld: ANP