the masked singer

De strijd is nu echt losgebarsten in 'The Masked Singer', want de kandidaten gingen de strijd met elkaar aan zongen duetten met elkaar. Bijna 3 miljoen mensen zagen vrijdagavond twee karakters naar huis gaan.

Duetten

In de aflevering namen de gemaskerde figuren het tegen elkaar op door middel van duetten. Zo gingen de Zebra en de Aap de strijd aan, de Vlinder en Neptunes, de Panter en de Lama én de Vos en de Kameleon. Aan het aanwezige publiek de moeilijke keuze: wie gaan er vanavond naar huis?

Apenpak

Als eerste moest de Aap naar huis. Met de hints ‘vioolspelen’, ‘bont’ en ‘paarden’ was het raden niet makkelijk. Vorige week dacht jurylid Buddy Vedder nog dat Robin Martens in het apenpak zat. Bij de uiteindelijke onthulling hadden alle juryleden uiteindelijk toch de juiste naam geraden.

Grote verrassing

De Aap was niet de enige die het masker af moest zetten. De Lama deed zijn beest in de sing-off tegen de Vos, maar werd toch naar huis gestuurd. Helaas voor de juryleden, want ze zaten totaal op het verkeerde spoor. Het was dan ook de grote verrassing van de avond toen Joris Linssen zijn masker af deed. Toch was het voor sommigen al snel duidelijk. Joris Linssen werd namelijk op de markt eens flink aan de tand gevoeld, zo vertelde hij gisteren bij Jinek. "Ik haal vaak op zaterdag op de markt in Utrecht een stukje kaas en het meisje van de kaastent zei: 'En wat zal het zijn, Lamaatje?'"

Article continues after the ad
Bron: Twitter, Jinek | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.