Het was een spannende laatste aflevering van Miljoenenjacht zondagavond. Kandidaat Tom won maar liefst 299.000 euro en dat zorgde voor heel wat emoties bij de thuiswinnaar.  

Maar liefst 500 kandidaten in de studio strijden om de felbegeerde plek in de finale naast presentatrice Linda de Mol. Met het beroemde kofferspel maakt deze kandidaat uiteindelijk kans op een geldprijs van 5 miljoen euro.

Article continues after the ad

Thuiswinnaar

Ergens in Nederland wint ook een kijker thuis het gewonnen finalebedrag. Iedere week gaat Winston Gerschtanowitz langs bij de thuiswinnaar. En zoals altijd levert dat ook deze week weer mooie beelden op.

Tandarts

De thuiswinnaar krijgt een cheque van maar liefst 299.000 euro in haar handen. Ze is zichtbaar geëmotioneerd. Wanneer Winston vraagt wat ze met het geld gaat doen, antwoordt ze heel gewoon: “De tandarts rekening betalen, die viel erg tegen.” Winston heeft haar enorm overvallen, waardoor ze sprakeloos is. “Echt bizar dat dit gebeurt”, is het enige wat ze kan zeggen.

Tranen

“Die tandartsrekening komt goed”, grapt Winston als hij 299.000 euro op de cheque schrijft. De thuiswinnares begint hard te lachen en huilt tranen van geluk. De kijkers thuis leven erg met haar mee. Ze gunnen het haar van harte en moeten erg hard lachen om haar reactie over de tandartsrekening, laten ze op Twitter weten.

Beeld: ANP | Libelle.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.