Maandagavond konden alle fans van ‘Married at First Sight’ weer hun hart ophalen en genieten van een gloednieuw seizoen. Kijkers mochten kennismaken met de eerste kandidaten van het seizoen, maar er was er één in het bijzonder die alle aandacht op zich wist te vestigen.

In Married at First Sight worden kandidaten door een team van experts gekoppeld en stappen ze in het huwelijksbootje zónder elkaar van tevoren te ontmoeten. Ze ontmoeten elkaar voor het altaar, slechts een paar minuten voordat ze elkaar het jawoord geven.

‘Married at First Sight’-Chantal

Carlo Boszhard (50) introduceert in de eerste aflevering van Married at First Sight de aanstaande bruid Chantal. Zij zou volgens de deskundigen perfect matchen met Henk. Voordat de grote dag daar is, worden beiden traditiegetrouw ondervraagd over hun eisen aan hun toekomstige partner en mogen kijkers van het programma getuige zijn van de voorbereidingen voor de bruiloft. En waar je misschien zou verwachten dat het op Twitter vooral los gaat over de outfits die de kandidaten kiezen, wordt er vooral gepraat over twee dingen: de uitspraken én de wenkbrauwen van Chantal.

Uitspraken

Wat kijkers meteen opvalt en eigenlijk niet omheen kunnen, is dat Chantal zeker niet op haar mondje gevallen is. Zo zegt de toekomstige bruid stellig dat haar aanstaande partner absoluut geen oksel- en schaamhaar mag hebben, een uitspraak waar hard om gelachen wordt. “Zou ze bij het altaar eerst checken of hij schaam- of okselhaar heeft, voordat ze ja zegt?”, vraagt een fan zich af.

Article continues after the ad

Wenkbrauwen

De uitspraken van Chantal maken indruk. Maar waar kijkers helemaal niet over uitgepraat raken, zijn de wenkbrauwen van de blondine; vooral in combinatie met haar uitspraken over lichaamsbeharing. “Chantal houdt niet van oksel- en schaamhaar. Is er een man die van ongelijke zwarte, glimmende ‘wenkbrauwen’ bij blond haar houdt?”, luidt een van de vele reacties.

Beeld: RTL | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.