Sinds een paar weken is het weer de vaste prik op de maandagavond: ‘Chateau Meiland’. Iedere aflevering weer is het lachen, gieren, brullen en dit keer heeft dat voornamelijk te maken met het rijgedrag van – hoe kan het ook anders – Martien.

Maar liefst 928.000 kijkers zagen gisterenavond hoe het eraan toeging bij de Meilandjes en zoals gewoonlijk gebeurde er weer een hoop. Zo kwam broer Jaap op bezoek, leek het even flink mis te gaan bij het zwembad én verliep het ook niet even soepeltjes tijdens de autorit van Martien en huisvriendin Caroline. En vooral dat laatste zorgde voor een hoop hilariteit op Twitter.

Toet, toet

Samen stappen de twee in de auto om vervolgens “lekker veel te kopen”. Maar al vanaf het begin gaat met mis. Ten eerste lijkt de navigatie niet te werken, maar da’s lang niet het enige. Onderweg schreeuwt Martien erop los, wordt er een hoop getoeterd en rijdt de flamboyante man bijna door rood.

Slechtste chauffeur

Kijkers kunnen net als Caroline hun lach niet inhouden. Na met open mond naar het ritje te hebben gekeken, vergelijken ze hem massaal met de deelnemers van De slechtste chauffeur van Nederland. Sterker nog, ze vinden dat hij zo mee kan doen aan de VIPS-editie.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.