In ‘Beau Five Days Inside’ neemt Beau van Erven Dorens de kijkers iedere keer weer mee achter de deuren van een besloten instelling. De aflevering van dinsdagavond schetst een beeld van hoe het eraan toegaat in een gevangenis. Het ging er heftig aan toe in de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel, maar Beau blijft gelukkig humoristisch.

De gedachte bestaat dat het leven in een Nederlandse gevangenis misschien net een hotel zou zijn. Om daar achter te komen, verblijft Beau vijf dagen tussen de moordenaars, inbrekers en bankovervallers.

Article continues after the ad

Middelvingers

Beau is blij als de vijf dagen er op zitten, want veilig voelde hij zich daar binnen niet. “Ik ben blij dat ik weer naar buiten ga, zeg”, vertelt hij. “Ik overdrijf het niet hoor, het is echt een beklemmend gevoel om de hele tijd ergens binnen te zitten. De hele tijd tralies om je heen.” Beau schrikt van de hoeveelheid middelvingers die naar hem worden opgestoken, terwijl hij met de cameraploeg door de gevangenis loopt. Toch verliest hij gelukkig niet zijn humor: “Wat een middelvingers, zoveel heb ik er niet meer gezien sinds SBS6“, aldus Beau. Kijkers op Twitter reageren massaal op zijn hilariteit. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: Flair