Na de waterpolospelers en kinderen van vorige week was het in Het Perfecte Plaatje woensdagavond aan de kandidaten om zowel insecten als het afscheidsconcert van Kensington vast te leggen. Mocht je denken dat die laatste opdracht een kat in t bakkie was voor een muzikant als Trijntje Oosterhuis, dan heb je het mis. De winst ging namelijk naar Filemon Wesselink, en daar waren lang niet alle kijkers blij mee.

Weinig spontaan

Al vooraf liet Filemon weten niet blij te zijn met de opdracht: bewegende mensen die niet doen wat hij zegt, niet zijn ding. Hij moest de ontlading vlak na het concert vast te leggen en besloot, tot grote shock van de kijkers, om vals te spelen en de foto in scene te zetten. Dat schoot in het verkeerde keelgat gezien een concertfoto juist gekenmerkt wordt door spontaniteit. 'Filemon zoekt T-shirts uit, hij gaat het toch niet in scène zetten hé’ laat een kijker op twitter weten. Een andere vond het best een mooie foto van Filemon ‘maar wel geënsceneerd’. De jury was daarentegen wél enthousiast en beloonde de presentator met het hoogste cijfer.

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Article continues after the ad

Afscheid nemen bestaat (deze week) niet

Ook de shoot daarna viel Filemon in de smaak, hij kreeg wederom de hoogste en werd met een gemiddelde van 7.8 de winnaar van de week. Wie een minder goede beurt maakte, was Trijntje. Het leek er even op dat, of wel voor haar, of wel voor Linda Hakeboom (die door ziekte de tweede shoot mistte) het doek zou vallen. Tot opluchting van de hele groep besloot de jury een safe in te zetten waardoor alle kandidaten door mogen naar volgende week. 

Je ziet Het Perfecte Plaatje elke woensdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vanaf donderdag zie je de meest recente aflevering op Videoland.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

 

 

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.