Chateau Meiland is nog altijd een ongekend succes. Maar steeds meer kijkers ergeren zich aan de dochter van het excentrieke gezin: Maxime Meiland. Op social media regent het kritiek op haar 'irritante' gedrag. Volgens sommigen is het succes naar haar hoofd gestegen...

Bijna niemand had de gigantische kijkcijfers van Chateau Meiland zien aankomen. Terwijl RTL het aanbod van de realityserie genadeloos afsloeg, was SBS 6 de enige zender die het aandurfde. Een nieuw seizoen wordt momenteel uitgezonden. Hoewel de meeste kijkers nog net zoveel genieten van de chaos in het chateau, is er ook kritiek. Dochter Maxime werkt bij velen op de zenuwen. 

Article continues after the ad

'Arrogant en irritant'

'Maxime wordt irritant met haar gekrijs,' luidt een reactie op social media. Sommige Chateau Meiland-fans zeggen zelfs niet meer te kijken door de ergernissen aan Maxime. Behalve haar 'irritante' gedrag, krijgt de blondine ook kritiek op haar houding. Maxime zou, in tegenstelling tot de eerste afleveringen, een stuk arroganter zijn geworden. 'Even vergeten hoe het voor het succes was denk ik,' schrijft een kijker op Twitter.

Populariteit blijft

Aan de kijkcijfers is nog niets te merken. Deze week behaalde Chateau Meiland bijna een recordaantal kijkers. Maar liefst 1,4 miljoen mensen schakelden in om naar Martien, Erica, Maxime, Claire en Nadège te kijken.  

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.