Fans zijn niet blij met Goede tijden, slechte tijden. Niet alleen vinden steeds meer kijkers de verhaallijn te ver van de realiteit af komen te staan, ook zijn ze absoluut niet te spreken over de cliffhanger.

Let op: spoilers!

Article continues after the ad

In de laatste aflevering van het seizoen is te zien hoe Amir (Alkan Çöklü) met een knuppel op zijn achterhoofd geslagen wordt, terwijl hij als arts ter plaatse is bij een ongeluk. Uiteindelijk moet hij zelf met de ambulance mee naar het ziekenhuis en krijgt Sjors (Melissa Drost) – met wie hij net drie maanden getrouwd is – het slechte nieuws te horen. Zij staat huilend en biddend aan zijn bed, terwijl zijn hart ermee op lijkt te houden.

Nog meer slechte tijden

Dat is niet het enige dramatische dat voorbij komt in de zomercliffhanger van GTST.Wanneer Linda (Babette van Veen) en Janine (Caroline de Bruijn) genieten van een spadag in De Rozenboom, zien ze plotseling dat Ludo (Erik de Vogel) – ja, hij wandelt ineens CS binnen – en Billy de Palma (Lone van Roosendaal) elkaar het jawoord geven. En er is meer: tijdens een optreden in Boks valt Jojo (Stephanie van Eer) ineens neer, waarna Anton (Joep Sertons) roept dat meteen 112 gebeld moet worden.

'Afgezaagde cliffhanger'

Op Twitter is te lezen: 'Jeetje wat een afgezaagde cliffhanger was dit zeg van gtst… echt een van de slechtste tot nu toe en toch weet ik dat ik 2 september weer kijk!' Een ander merkt op: 'Wat een vreselijk slechte laatste aflevering en cliffhanger. Misschien wel de slechtste ooit #gtst'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: ANP