De Vlaamse versie van Down the Road is elk seizoen een groot succes. Kijkers zijn ontzettend fan van presentator Dieter Coppens en het was daarom ook maar de vraag of Gordon bij de Nederlandse variant in de voetsporen kon treden van de Vlaming. 

Gisteren ging de eerste aflevering van Down the Road op SBS van start en de hele groep reist af naar Zuid-Limburg om daar te gaan kamperen. Hoewel in het begin niet iedereen enthousiast is, blijkt het uiteindelijk tóch wel gezellig. Alleen mag Gordon niet meer zo snurken.

Verkering

Verder bloeit er meteen al liefde op. Thirza besluit na overleg met de begeleidster haar gevoelens voor Nick te uiten. 'Mag ik wat zeggen? Ik vind jou gewoon heel lief eigenlijk. Ik heb zo het gevoel dat ik best wel een beetje verliefd op je ben eigenlijk', vertelt ze hem in de bus. En gelukkig: ook Nick blijkt hetzelfde te voelen.

Enthousiast

Kijkers reageren op Twitter in ieder geval heel enthousiast op de eerste aflevering van het programma én op Gordon als presentator. 'Hartverwarmend programma en ze hebben mijn hart al gestolen! Volgens mij ook van Gordon! Dit programma past goed bij hem', schrijft iemand op Twitter. 

Article continues after the ad

Bron: Twitter | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.