Donderdagavond konden de fans van De TV Kantine hun ogen weer uitkijken. Er kwamen briljante typetjes voorbij in de gloednieuwe aflevering. Zo werd de populaire Netflix-serie The Crown nagedaan en kropen Carlo Boszhard en Elise Schaap in de huid van De Carpenters. 

Maar één televisieprogramma stond deze aflevering centraal en dat is De Slimste Mens. Uiteraard kon de winnaar van het afgelopen seizoen, Rob Kemps a.k.a. Snollebollekes, niet ontbreken. Maar of de beste man blij is met zijn persiflage… De kijkers schrokken zich in ieder geval een hoedje.

De Slimste Mens

De aflevering speelde zich grotendeels af in de studio van De Slimste Mens. Uiteraard werden Philip Freriks en Maarten van Rossem gepersifleerd. Maar er kwamen ook een aantal opvallende kandidaten voorbij. Denk aan Emma Wortelboer en Francis van Broekhuizen.

Kritiek op Snollebollekes imitatie

Rob Kemps kwam onlangs als grote winnaar van het populaire spelprogramma uit de bus. Daar verbaasde hij vriend en vijand mee. Logisch dus, dat ook een imitatie van Rob een plekje in de aflevering kreeg. Kijkers zijn alleen totaal niet te spreken over hoe het persiflage is uitgepakt. En dan met name zijn uiterlijk wordt ronduit mislukt genoemd.

Article continues after the ad

Reacties

Hoewel we van De TV Kantine gewend zijn dat het ene typetje beter uit de verf komt dan het andere, zijn kijkers nu echt in shock. Op Twitter wordt massaal kritiek geuit. 'Waarom ziet Rob Kemps eruit als een buikspreekpop?', klinkt het. En: 'Rob lijkt op een killerclown'. Ai, hopelijk kan Rob zelf er wel om lachen.

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.