Donderdagavond was het weer zover. De TV kantine was op de buis en kijkers kwamen ook deze keer niet bij van het lachen. Naast een optreden van de Songfestival presentatoren, werden ook Wie is de mol?-kandidaten Splinter Chabot en Marije Knevel geïmiteerd. En fans waren weer super enthousiast.

Moltalk in De TV Kantine

Splinter Chabot werd neergezet door Buddy Vedder. Het was duidelijk dat Buddy vooral op het typische lachje van Splinter heeft geoefend, want die hoorden we continu voorbij komen. Marije Knevel werd gespeeld door Ilse Warringa. Zij legde vooral de nadruk op hoevaak Marije het woord ‘kneiter’ gebruikt in Wie is de mol?. ‘Kneitergoed’, ‘kneiterleuk, ‘kneitergaaf’. Ook namen ze beide WIDM-deelnemers op de hak door de verwijzing naar hun bekende vaders te maken. Zo zouden de twee hun WIDM-deelname aan vaders Bart Chabot en Andries Knevel te danken hebben.

Article continues after the ad

De échte Marije en Splinter reageren

Hoewel Marije behoorlijk op de hak genomen wordt -ze wordt namelijk nogal hysterisch nagedaan-, vindt ze het toch heel cool dat Ilse Warringa haar heeft gepersifleerd. Op Instagram deelt ze voor de uitzending: 'HOU OP HOOR! Freaking Ilse Warringa speelt mij vanavond in De TV Kantine. Dit is echt zo raar, doodeng en leuk tegelijk.' Ook Splinter laat op Instagram van zich horen: 'En toen waren er opeens TWEE Splinters… Weet niet of we dat aankunnen?! Maar wel een giga eer dat de geweldige Buddy Vedder voor een tweede keer in m’n huid kruipt! Figuurlijk dan, of is dit wat ze bedoelen met letterlijk?!'

Reacties van de kijkers

Op Twitter laten kijkers weten wat ze van de persiflages van Splinter en Marije vinden. Vooral Ilse Warringa krijgt veel lof voor haar imitatie van Marije. De imitatie van Splinter door Buddy Vedder wordt vooral ongemakkelijk genoemd.

Bron: Flair | Beeld: Still RTL4

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.