Hoewel Martien en Erica misschien bij het betrekken van hun woning dachten er oud te worden, weten kijkers nu wel beter. De Meilandjes hebben alweer een nieuw huis gevonden en daardoor bekijken ze deze aflevering van Chateau Meiland toch met íets andere ogen.

Martien en Erica waren gisteren druk bezig om van het huis een echt 'thuis' te maken. Een bed wordt in elkaar gezet, een spiegel opgehangen en ook het schilderij van de familie krijgt een mooi plekje boven de bijzondere tafelopstelling van de voormalig kasteelheer.

Article continues after the ad

Tuin

Maar het zijn vooral de kunstwerken in de tuin die vragen oproepen bij kijkers. De pilaren zijn namelijk zó zwaar, dat ze mechanisch getild moeten worden door 'grote Dirk', de schoonvader van Montana. Hoewel het resultaat 'prachtig' is volgens Martien, is de aankoop met de wetenschap van nu misschien tóch niet zo praktisch.

Verhuizen

Want de familie zal alweer zeer binnenkort hun spullen gaan pakken. Gaan ze de zware objecten dan weer meeverhuizen? Dat vragen ook kijkers zich af. 'Hebben jullie ook dat je steeds denkt bij alles wat ze laten zien: oh nee, dat moet dadelijk wéér allemaal uit elkaar gehaald worden voor de aankomende verhuizing? 😆', is onder meer te lezen op Twitter.

Bron: Twitter | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.