Waar we van Beau van Erven Dorens gewend zijn dat hij (in lijn met de rest van talkshowland) zijn gasten aan tafel ondervraagt, vond één gesprek vanavond heel ergens anders plaats. Visagiste Jelleke van Rijsoort, bekend van de DWDD-föhngate (daarover later meer), en daarmee boegbeeld van alles wat er mis was bij De Wereld Draait Door, werd tot verbazing van de kijker in een donker achterafzaaltje geïnterviewd. Het vooraf opgenomen gesprek werd vervolgens aan tafel afgespeeld.

Waar kijk ik naar?

Een privilege waar normaal alleen supersterren mee wegkomen, maar blijkbaar vond Beau dat er voor Jelleke een uitzondering moest worden gemaakt. De kijker begreep niet helemaal waarom: ‘waar kijk ik naar’ vraagt eentje zich af. Een ander snapt er niets van: 'kijk met verbazing naar Beau. Hij interviewt de voormalige visagiste van Matthijs in een setting die normaliter is voorbehouden aan de minister-president. Had zij haar verhaal niet kunnen doen aan de talkshowtafel?’  

#FÖHNGATE

Kort daarop volgt de uitleg: ‘de visagiste was bang dat zij te midden van andere gasten overmand zou worden door emoties’. Begrijpelijk vinden de kijkers en het is goed dat ze haar verhaal heeft kunnen doen. Inmiddels is #föhngate namelijk hard op weg om viral te gaan. De visagiste, die door Matthijs van Nieuwkerk op staande voet werd ontslagen werd omdat ze met Story zou hebben gepraat, wist de mensen thuis te beroeren met haar verhaal. Je vraagt je af of steunbetuigingen van zijn trouwe vrienden hier nog tegen bestand zijn. 

 

Article continues after the ad

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Still

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.