Een lollige André van Duin en Janny van der Heijden die het uitgiert: een gouden duo voor het programma Denkend aan Holland. Dat vindt de kijker ook. 

Elke week zitten meer dan een miljoen mensen aan de buis gekluisterd. 

Article continues after the ad

Lachen, gieren, brullen

Maandag was de laatste aflevering en ook die is weer goed bekeken. De kijker, die lach wederom in een deuk om het presenterende duo. Bijna 1,5 miljoen mensen keken naar Denkend aan Holland.

Daarmee is het programma na het NOS Journaal van 20.00 uur het best bekeken programma van de maandagavond, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Met de boot

In het Omroep MAX-programma gingen André van Duin en Janny van der Heijden op ontdekkingstocht door Nederland. In deze vierdelige zomerreeks legde het presentatieduo de Elfstedentocht af met hun boot.

'Wat een chemie'

Uiteraard zorgde dat voor een hoop lol. Veel kijkers balen er daarom ook van dat dit alweer de laatste aflevering van dit seizoen was. 'Kunnen Andre en Janny meer programma's zoals dit samen maken? Wat een heerlijke chemie. Wat heerlijk lachen. Jammer dat dit seizoen zo kort is.' En: 'Heerlijk, ik geniet hier zo van', zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.