Vlak voor de bevalling van haar eerste kindje is Khloé Kardashian keihard van haar roze zwangerschapswolk gevallen. Khloé is laaiend dat haar vriend Tristan Thompson haar heeft bedrogen, al moet dat haar niet écht verrast hebben. 

Dolgelukkig meldde Khloé Kardashian (33) eind vorig jaar via Instagram dat zij en basketballer Tristan Thompson (27) hun eerste kindje, een meisje, verwachtten. ‘Mijn grootste droom komt uit,’ schreef de aanstaande moeder, die op 12 april is bevallen van dochtertje True. Maar Khloé’s babydroom is veranderd in een nachtmerrie sinds Tristan daags voor de bevalling in New York is betrapt met een andere vrouw. Terwijl Khloé thuis was in Cleveland, ging Tristan op stap met Lani Blair, die serveerster is in een stripclub in The Big Apple. Foto’s en video’s van hen gingen snel de hele wereld over. Daarop is te zien dat zij uitgaansgelegenheden bezochten en uiteindelijk bij een hotel belandden, dat Lani de volgende ochtend alleen verliet... De pijnlijke beelden van haar overspelige partner hebben uiteraard ook Khloé bereikt, die compleet door het lint ging. Zo vertelde een bron: ‘Het zorgt voor enorm veel stress bij Khloé. Ze snapt niet hoe Tristan haar dit kan aandoen.’ 

Lees het hele verhaal in Story editie 18. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Check het via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Frederick M. Brown/Getty Images/AFP  (ANP)

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.