Prinses Charlotte vierde gisteren alweer haar vijfde verjaardag. Speciaal voor de gelegenheid deelde Kensington Palace een aantal nieuwe foto’s van het meisje, gemaakt door Kate.

Ook de Britse royals proberen in deze tijden te helpen waar ze kunnen. Op de foto’s is te zien hoe Charlotte voedselpakketten uitdeelt aan geïsoleerde gepensioneerden uit de buurt. Dat deed ze samen met haar ouders en broertjes George en Louis.

Article continues after the ad

Twee druppels water

Dat Kate een talent heeft voor fotograferen is wel te zien aan het prachtig portret van prinses Charlotte. Het meisje lijkt als twee druppels water op haar grootmoeder. 'Ze heeft de koninklijke pose al helemaal onder de knie', reageert iemand onder de foto's op social media. Een ander schrijft: 'Koningin Elizabeth kijkt waarschijnlijk naar haar en zegt: Dat is mijn spiegelbeeld.'

St. Mary’s Hospital

Het prinsesje werd op 2 mei 2015 geboren in het St. Mary’s Hospital. Het ziekenhuis waar ook haar grote broer George (6) en kleine broertje Louis (2) werden geboren. Twee dagen later werd haar naam Charlotte Elizabeth Diana bekendgemaakt. Charlotte gaat samen met haar grote broer naar de Thomas’s Battersea-school in Zuidwest-Londen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.