Nog maar heel even en dan mag het dochtertje van Kelly Weekers (31) en John Ewbank (52) één kaarsje uitblazen. Toch werd afgelopen weekend deze bijzondere mijlpaal voor de kleine Georgie al flink gevierd!

'Volgende week wordt onze lieve Georgie 1 en vandaag vierden we het al met taart en vriendinnetjes! 💜🦄', schrijft Kelly bij de feestelijke beelden. Van een springkasteel tot inderdaad een lekkernij met de naam erop van het kleine meisje: het werd uitbundig gevierd.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

Eerste verjaardag

Nicolette en Bas waren ook aanwezig, zo blijkt wel uit de reactie van Smit: 'Betere eerste verjaardag bestaat niet! Was gezellig ❤️❤️❤️.' Romy Boomsma laat nog achter: 'Wat heeeerlijk ♥️.' Een andere volger merkt nog op: 'Wat gaat de tijd snel ❤️.' Ook is nog te lezen: 'Ah alweer 1 jaar! Gefeliciteerd met jullie schatje! ❤️'

Samengesteld gezin

John Ewbank en Kelly Weekers hebben samen twee kinderen: dochters Scottie Anne Marie Ewbank (4) en Georgie Anne Marie Ewbank. John is ook vader van dochter Day, uit zijn eerdere relatie met Vivian Reijs. John en Kelly zijn sinds 2012 samen en sinds december 2015 verloofd. Van een huwelijk is het echter nog steeds niet gekomen.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.