Kelly Weekers onthult

Kelly Weekers maakt het geslacht van haar tweede kindje samen met grote liefde John Ewbank vandaag via Instagram bekend.

De schrijfster en coach krijgt er nog een meisje bij, laat ze weten op Instagram. 'Kusje voor haar kleine zusje', schrijft Kelly bij het schattige kiekje waar haar 3-jarige dochter Scottie, geheel in stijl, haar zwangere buik een kus geeft.

Scottie

Kelly en John zijn sinds 2015 verloofd en kregen in januari 2017 hun eerste kindje samen, Scottie. Op Instagram schreven ze destijds: 'Dolgelukkig zijn we met de komst van onze lieve dochter en kleine zusje! Happy Birthday Scottie Anne Marie Ewbank, 09-01-2017.' Voor John wordt dit zijn derde kind. In 2004 kreeg hij zijn eerste dochter samen met Vivian Reijs. 

Article continues after the ad

'Alleen maar meisjes'

Onder de foto laten verschillende bekende Nederlanders een felicitatie achter. Zo schrijft Renate Gerschtanowitz: 'Van harte met de Girls Squad! John Ewbank, succes daarmee!' En grapt Kim Kotter: 'Ja! Geweldig! Die John maakt alleen maar meisjes! Kan hij het recept even doorgeven?'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.