Nog even en dan kunnen Kelly Weekers en haar man John Ewbank hun tweede kindje in de armen sluiten. De psychologe en voormalig Miss Nederland is trots op haar bolle buikje en deelt een glamoureuze foto.

En wel op de rode loper van de Edisons maandagavond in Amsterdam.

Op de helft

De vrouw van John Ewbank zat er prachtig uit in een zwarte japon met pailletten. Op de foto zien we een klein bollend buikje. Toch is Kelly al halverwege, 21 weken om precies te zijn. 'De eerste zwangerschap is bijzonder, omdat je geen idee hebt wat je te wachten staat. De tweede is bijzonder, omdat je precies weet wat je te wachten staat', schrijft ze erbij. Ze krijgt van haar man een hartje onder haar post. 

Zusje

Een aantal weken terug liet Kelly weten of Scottie een broertje of zusje erbij krijgt. En het wordt een...zusje. 'Kusje voor haar kleine zusje. Babygirl', schreef ze bij een foto waarop dochter Scottie een kus geeft op de babybuik. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kusje voor haar kleine zusje 💘 #BABYGIRL

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Verloofd

Kelly en John zijn sinds 2015 verloofd en kregen in januari 2017 hun eerste kindje samen, Scottie. De twee zijn nog steeds niet getrouwd, dus er komt binnenkort vast een showbizzhuwelijk. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Ja, ik wil..Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.