Na een, naar eigen zeggen "zeer ingrijpende operatie", is model Kelly van der Veer maandag in het ziekenhuis weer ontwaakt. Dat heeft ze laten weten via een bericht op Facebook.

Waar de voormalig Big Brother-bewoonster aan is geopereerd wil ze niet kwijt. "Hoe en wat er gebeurt is laat ik in het midden. Wel wil ik kwijt dat het voor mij een zeer ingrijpende operatie is geweest."

More content below the advertising

Ontwaken

Kelly beseft nu beter dat wakker worden iedere dag niet zo vanzelfsprekend is. "Wij mensen onderschatten vaak het enorme cadeau van gezond zijn. En compleet zijn. Van hoe geest en lichaam in één lijn kunnen lopen. Die lijn is anders als je Kelly bent", schrijft ze. "Maar dansend en zwierend laat ik me meevoeren en balanceer als een koorddanseres op de rode draad van mijn leven. Wakker worden doen we elke dag, maar echt ontwaken. Beseffen, ik leef en mag er zijn! Doen we maar zo zelden. Ik deed dat vandaag."

Zware operatie

Kelly kondigde vorige week aan dat ze onder het mes moest en dat haar een zware operatie te wachten stond. Zo zwaar, dat ze er wellicht aan zou overlijden. Het leverde haar tientallen steunbetuigingen op via sociale media.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)