Kelly van der Veer onderging vorige week een zeer heftige operatie. Waar de voormalig Big Brother-bewoonster aan is geopereerd, wilde ze niet kwijt. Kelly deelt nu op Facebook meerdere foto's van hoe het nu met haar gaat.

'Een Colombiaanse hap van mijn tweede moedertje gaat er altijd in. Des te sneller ik opknap van de liefde en de smaak!,' schrijft van der Veer bij een kiekje van wat eten vanuit haar bed. Ook laat ze weten dat ze stapje voor stapje op weg is naar herstel. 

Article continues after the ad

Niet vanzelfsprekend

Kelly beseft nu beter dat wakker worden iedere dag niet zo vanzelfsprekend is. 'Wij mensen onderschatten vaak het enorme cadeau van gezond zijn. En compleet zijn. Van hoe geest en lichaam in één lijn kunnen lopen. Die lijn is anders als je Kelly bent', schrijft ze. 'Maar dansend en zwierend laat ik me meevoeren en balanceer als een koorddanseres op de rode draad van mijn leven. Wakker worden doen we elke dag, maar echt ontwaken. Beseffen, ik leef en mag er zijn! Doen we maar zo zelden. Ik deed dat vandaag.'

Steunbetuigingen

Kelly kondigde vorige week aan dat ze onder het mes moest en dat haar een zware operatie te wachten stond. Zo zwaar, dat ze er wellicht aan zou overlijden. Het leverde haar tientallen steunbetuigingen op via sociale media.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders