Het is alweer tien jaar geleden dat Jett, de zoon van actrice Kelly Preston en acteur John Travolta, overleed. Op Instagram deelt Preston nu een emotioneel eerbetoon aan haar overleden zoon.

Zo deelde de 56-jarige actrice een zwart-wit foto van haar zoon Jett, haarzelf en Travolta op haar Instagram-account. Dat deed ze een paar dagen na World Autism Awareness Day, de dag waarop er wereldwijd wordt stilgestaan bij autisme.

Autisme

Jett Travolta was de oudste zoon van Kelly Preston en John Travolta, die in 2009 op 16-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van autisme. Tijdens een vakantie met zijn familie op de Bahama's kreeg Jett een aanval waarbij hij zijn hoofd stootte, weet E! Online. Op Instagram denkt Preston nu terug aan Jetts overlijden, een zwarte dag voor de familie Travolta. 

"Voor mijn lieve Jett... Je zult voor altijd in onze harten blijven," schreef Preston bij de foto. "Ik wil mijn liefde uiten voor alle prachtige, autistische kinderen en de fantastische mensen die van ze houden. Mogen we allemaal liefde en respect tonen naar kinderen met speciale behoeften."

Article continues after the ad

Familie Travolta

Kelly Preston en John Travolta trouwden op 12 september 1991. Het stel kreeg samen drie kinderen: Jett (1992-2009) Ella Blue (2000) en Benjamin (2010). Hun jongste zoon Benjamin werd een jaar na het overlijden van Jett geboren.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram