Kees Tol vindt dat hij eigenlijk niet mag klagen, maar hij vindt deze tijd van (corona)crisis knap lastig. Sterker nog, hij zit er behoorlijk doorheen. 

Zo vertelt de goedlachse presentator in een interview met de Volkskrant.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb #ditiswatikweerwil #datjehetnormalelevenzokuntmissen #nual #friends #ikmisalleseniedereen #dedijk #volendam #bringmevrom

Een bericht gedeeld door Kees Tol (@keestolofficial) op

Coronaleed

Tol was één van de eerste sterren die meedeed aan de fotoserie van William Rutten over het coronaleed onder BN’ers. Kees mist zijn vrienden, zijn 'oude' leven en vindt alleen wonen in deze tijd maar niks. 

Jaloers

'Ik ben de laatste die mag klagen, maar dit is echt vréselijk. Als er oorlog zou komen, verrek ik als eerste. Soms ben ik jaloers op mensen met kinderen en een partner thuis, maar van hen hoor ik juist dat dat ook weer niet meevalt, ken je dat?', aldus Kees.

Vrienden op afstand

Gelukkig ziet Kees af en toe nog wel wat vrienden. 'Ik heb drie vrienden die af en toe nog op bezoek komen, maar dan zitten we op anderhalve meter afstand van elkaar in de tuin. Da’s toch anders.'

Tekenen

Maar als de presentator alleen is gaat-ie graag Netflixen, een beetje de socials checken, een wijntje drinken en ook tekenen. Iets wat er door de drukte van de laatste jaren bij ingeschoten was. 

Bron: de Volkskrant Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.