Kees Tol mag een nieuw programma op zijn cv zetten. Hij is door SBS gevraagd om Van Onze Centen te presenteren en de eerste aflevering is al in zicht. Voor het programma duikt hij in de verhalen van de pijnlijke van ons belastinggeld. En dat gebeurt nogal vaak...

Wat blijkt? De 160 miljard euro die wij met z'n allen aan de Belastingdienst afdragen wordt namelijk niet altijd even goed besteed, zoals je ongetwijfeld weet. Tijdens dit seizoen van Van Onze Centen wederom pijnlijk zichtbaar. Een onnodige brug van 250.000 euro bouwen, een bejaardenhuis naast een gevaarlijke gascentrale toestaan wat 1,6 miljoen euro extra kost... Je snapt 't. 

Vanaf maandag 2 april laat Kees Tol hoe onzorgvuldig er met onze zuurverdiende centen wordt omgegaan. De afleveringen beginnen om 20:30 uur.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders