Kees Tol mag een nieuw programma op zijn cv zetten. Hij is door SBS gevraagd om Van Onze Centen te presenteren en de eerste aflevering is al in zicht. Voor het programma duikt hij in de verhalen van de pijnlijke van ons belastinggeld. En dat gebeurt nogal vaak...

Wat blijkt? De 160 miljard euro die wij met z'n allen aan de Belastingdienst afdragen wordt namelijk niet altijd even goed besteed, zoals je ongetwijfeld weet. Tijdens dit seizoen van Van Onze Centen wederom pijnlijk zichtbaar. Een onnodige brug van 250.000 euro bouwen, een bejaardenhuis naast een gevaarlijke gascentrale toestaan wat 1,6 miljoen euro extra kost... Je snapt 't. 

Vanaf maandag 2 april laat Kees Tol hoe onzorgvuldig er met onze zuurverdiende centen wordt omgegaan. De afleveringen beginnen om 20:30 uur.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes is compleet in de wolken na de geboorte van haar eerste zoon Fender Andrew Arnold. Het jongetje kwam precies een week geleden ter wereld en de Hazes-telg kan haar geluk niet op.

Overweldigend

'Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement', schrijft Roxeanne bij een foto van het geboortekaartje van Fender op Instagram. 'De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit.'

Beste papa

De zangeres prijst haar vriend Erik Zwennes, die 'nu al de beste papa is die er bestaat'. 'Wat een avontuur, dit. Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.'

 

Deze twee ☀️

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Sylvie Meis plaatst veel foto’s op social media om zichzelf aan de wereld te laten zien. Dat doet ze vaak in een bikini, badpak of vlot, zomers jurkje.

Zomerfoto

De presentatrice trakteert haar fans nu op een foto waarop te zien is hoe ze flaneert in een wit jurkje. Eén ding valt op: volgens sommigen is ze wat aangekomen. Ze vragen zich dan ook af of dit echt waar is. ‘Ben je wat zwaarder geworden’, klinkt het in de reacties onder de foto’s. Sylvie heeft nog niet gereageerd op de commotie en zal zich er hoogstwaarschijnlijk niet al te druk om maken. Ze ziet er namelijk nog altijd waanzinnig goed uit.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | Libelle.nl