Kees Tol en Vivienne van den Assem presenteren vanavond de vijfde editie van de uitreiking van de tv-beelden in de Passanger Terminal Amsterdam

Lees ook: Linda de Mol houdt gewicht nog even geheim in eerste vlog

Beste presentator

In twaalf van de achttien categorieën zijn de winnaars al bekend. Zo is Eva Jinek uitgeroepen tot Beste Presentator en krijgt haar talkshowcollega Jeroen Pauw een award voor zijn programma '5 Jaar Later' in de categorie Beste Actuele Programma. 

Prijzen

Acteur Waldemar Torenstra reikte al het tv-beeld in de categorie Beste Script voor een Dramaserie uit aan Pieter Korthuis voor Vechtershart. De serie maakt ook nog eens kans op een beeld voor de Beste Dramaserie. The Amsterdam Project van Beau van Erven Dorens heeft de award voor Beste Nieuwe Format op zak, maar zijn daklozenprogramma is ook nog in de race voor Beste Reality. 

Linda ontvangt prijs

Dinsdagavond worden de winnaars in nog zes categorieën bekendgemaakt tijdens de uitreiking van tv-beelden 2017. Linda de Mol ontvangt dan de Beeld en Geluid Oeuvre Award.

Beeld: Peter Smulders. Bron: RTL Boulevard

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders