Ingmar Schrama vertolkte jaren de rol van Sjors Langeveld, maar is al een tijdje van de buis door een zware burn-out. Veel fans vragen zich af of de actrice ooit nog terugkeert naar Meerdijk. 

Nieuwe leader

Ingmar was in mei 2017 voor het laatst te zien in de populaire soap. Sindsdien wordt de rol vertolkt door Melissa Drost. Het is altijd de bedoeling geweest dat Ingmar weer terug zou keren in GTST, maar daar zetten fans nu hun vraagtekens bij doordat niet Ingmar maar Melissa in de nieuwe leader te zien is. 

Terugkeer

Fans van de 'oude' Sjors hoeven zich geen zorgen te maken. Het is nog steeds de bedoeling dat Ingmar terugkeert. "Vooralsnog focust Inge zich op haar herstel en is de situatie voor GTST ongewijzigd. We zijn heel blij dat Melissa Drost haar de komende tijd wil vervangen in de rol van Sjors Langeveld. Daarom is Melissa te zien in de update van de huidige leader van GTST," aldus een woordvoerder van EndemolShine.

Beeld: Edwin Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders