In GTST is en blijft het een komen en gaan van personages. Zo verliet Lana – de dochter van Sjors – onlangs Meerdijk, maar kregen we daar Farah en Stanley voor terug. En nu zou alles erop wijzen dat er nóg een oude bekende terugkeert naar de soapstad.

Vermoeden

Diehard fans van GTST vermoeden het al een tijdje: zien we Rover Dekker binnenkort terug in de soap? Liefhebbers van de soap merken op dat Buddy Vedder, die de rol van Linda’s zoon vertolkt, al een tijdje geen baardje meer heeft. En laat Rover nou ook net een gladgeschoren gezicht hebben.

Article continues after the ad

Draaidag

Dat zou volgens oplettende fans niet de enige aanwijzing zijn dat Rover binnenkort weer te zien is in hun favoriete serie. Op het Instagramaccount van Emma Balk, de actrice die de rol van Nola Sanders speelt, dook onlangs een kiekje op waarbij een aantal hashtags stonden die zouden hinten op een draaidag met Buddy. Inmiddels is de foto verwijderd; zou dat gedaan zijn om de sporen uit te wissen?

Eind november vertrok Rover naar Canada. Hij verliet Meerdijk omdat hij naaktfoto’s van zijn toenmalige vriendin Kimberly online had gezet.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: RTL | Flaironline.nl