Toen international Jasper Cillessen (31) in 2016 een lucratief contract tekende bij FC Barcelona, verhuisde zijn vriendin Joan met hem mee naar Spanje. Eenmaal in Barcelona aangekomen, concentreerde Jasper zich op zijn taak als reservekeeper en besloot Joan een studie sportvoeding aan de Universiteit van Barcelona te volgen. Hoewel ver weg van hun familie en vrienden, leken Jasper en Joan een droombestaan te leiden in een van de leukste steden van de wereld. Maar de werkelijkheid bleek minder rooskleurig: geheel onverwacht, uit het niets, gingen Jasper en Joan in het voorjaar van 2019 uit elkaar.

Wat was er gebeurd? Waarom konden ze niet meer verder samen? Vragen die het stel onbeantwoord liet. Wel vertelde een insider: ‘De liefde is over, maar er is geen sprake van onenigheid of ruzie.’  

Verleiden

Jasper, die dat jaar ook verkaste naar Valencia, vertrok met een vriend naar het het zwoele eiland Curaçao. Daar deed volgens ooggetuigen de eveneens aanwezig Gaby Blaaser een poging hem te verleiden, maar dat zou haar nul op het rekest hebben opgeleverd.  

Eenzaam

Ook nu nog is Jasper een man alleen, zo blijkt uit een interview dat hij aan De Telegraaf gaf. Hij is in coronaquarantaine geweest nadat zijn elftal na een uitwedstrijd in Milaan besmet bleek met Covid-19, en dat heeft hem eenzame momenten opgeleverd. ‘Sinds anderhalf jaar ben ik weer single, dus ik voelde me letterlijk alleen. En opgesloten, want we mochten de eerste drie weken niet eens naar buiten om boodschappen te doen.

Article continues after the ad

Beeld: ANP

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.