Katy Perry is voor de tweede keer deze week beschuldigd van seksueel wangedrag. De Russische presentatrice Rossiyskaya Gazeta zegt dat de zangeres zich aan haar heeft opgedrongen tijdens een feestje.

'Ik was ooit uitgenodigd voor een privéfeestje met Katy Perry waar ze mij, in behoorlijk aangeschoten toestand, koos als object om haar passie op te botvieren,' aldus de 43-jarige presentatrice, die beweert dat de 34-jarige Katy haar probeerde te zoenen. 'Het lukte me om me met kracht te verweren en Katy vond gelijk een nieuw doelwit om te zoenen, te knuffelen en tegenaan te schuren.' Wanneer de avond in kwestie zich precies afspeelde, is niet duidelijk.

Article continues after the ad

Eerder deze week zei ook acteur Josh Kloss dat de zangeres zich tegen hem had misdragen. Josh, die meespeelde in haar videoclip Teenage Dream, schreef op Instagram dat Katy zijn broek en ondergoed naar beneden trok voor het oog van een groep omstanders.

Erg ongemakkelijk

De zangeres heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen. Eerder kwam Katy, die verloofd is met acteur Orlando Bloom, ook al onder vuur te liggen. Ze zou teveel flirten met mannelijke kandidaten van het programma American Idol. Zo kuste het jurylid een 19-jarige jongen na zijn auditie zelfs ongevraagd op de mond toen hij vertelde nooit eerder te hebben gezoend. Hij zei achteraf dat hij zich daar 'erg ongemakkelijk' bij voelde.

Bron en beeld: ANP 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.